Certificering

ACS Gruppen ApS samarbejder med akkrediterede certificeringsorganer, og vi ligger ikke skjul på, at vi har et tæt samarbejde med ACS Registrars Denmark ApS.

ACS Registrars Denmark udfører certificeringer af ledelsessystemer på vegne af ACS Registrars Ltd, der er akkrediteret af UKAS. Fokusområde for ACS Registrars Denmark er certificering af ledelsessystemer efter ISO-standarderne – fortrinsvis Kvalitet (ISO9001) og Miljø (ISO14001)

ACS Registrars Denmark udfører certificeringer i Danmark, Grønland, Norge og Sverige.

ACS Registrars ligger stor vægt på værdiskabelse og ACS Gruppen udlåner auditorer til ACS Registrars Denmark til flere opgaver. Derved sikres også auditorernes løbende kompetenceudvikling, så de reelt formår at bliver din virksomheds partner, inden for de grænser der naturligt og kravmæssigt skal overholdes, når de udfører opgaver som certificerende organ. Auditorerne dækker en meget bred vifte af fagkompetenceområder og er naturligvis godkendt af ACS Registrars Ltd til 3. parts auditeringer inden for de branche- og fagområder de dækker, når de varetager opgaver for ACS Registrars Denmark.

Kontakt ACS Registrars Denmark for certificeringer – Certificeringer der giver mening og værdi.