Firmaprofil

ACS Gruppen er en mindre dansk virksomhed, der tilbyder et bredt spektrum af rådgivning, konsulentbistand, uddannelse og software til virksomheder, der ønsker at skabe forbedringer, fornyelser og optimeringer.

ACS Gruppen samarbejder med Equas – også kendt under “ISOinabox” – for levering og implementering af Online Management Systemet “Activ”.

Vi har desuden et stærk netværk til nogle af Danmarks største kursusudbydere, samt specialister inden for IT og systemudvikling.

Vores samarbejdspartner ACS Registrars Denmark tilbyder desuden certificeringer af ledelsessystemer.

Virksomhederne og virksomhedernes ledelse stilles over for stadig større krav fra såvel kunder som myndigheder. Effektivitet, kompetenceudvikling og dokumenteret fokus på kvalitet, miljø, arbejdsmiljø og informationssikkerhed er blandt disse krav.

Ressourcebevidst og kompetent styret udvikling og effektiv implementeret interaktion mellem systemer er ofte afgørende for en effektiv og økonomisk ansvarlig udvikling.

For virksomhederne kan det være svært, at pejle sig ind på hvor og hvordan man sikrer sig at få den bedste rådgivning, de bedste ydelser, den bedste pris og frem for alt højest mulig sikkerhed for at opnår de ønskede resultater.

ACS Gruppen har samlet erfaringerne, så vi gennem egen kompetencer og et meget stærkt og kompetent netværk, nu kan støtte virksomhederne til effektivt og økonomisk forsvarligt at opnå de ønskede resultater.

Ønsker du mere at vide om ACS Gruppen, er du altid velkommen til at henvende dig direkte til vores ledelse på info@acsgruppen.dk.

Henrik Gravesen
Managing Director