Fokusområder

Der er stor forskel på, om du skal bruge rådgivning eller konsulentydelser til optimering af virksomhedens organisation eller processtruktur, opbygning eller forbedring af ledelsessystemer, uddannelse, rådgivning eller hjælp til implementering af software, bistand til projektstyring eller certificering af ledelsessystemer. ACS Gruppen har fokus på at afstemme kundernes forventninger, behov og krav, så kunderne får den rigtige løsning, til den rigtige pris.

Særligt i forhold til certificeringer er der naturligvis en række krav i forhold til interessekonflikter, upartiskhed og dokumenterede kompetencer. ACS Gruppen har løbende fokus på, at vores samarbejdsparter efterlever såvel disse krav, som de krav vi i ACS Gruppen stiller til dokumenterede kompetencer, kompetenceudvikling, kundetilfredshed og løbende forbedringer.

Inden for ACS Gruppen har vi fokus på at sikre kontinuerlig udveksling af erfaringer og kompetencer, så vi altid har den størst mulige forståelse for de grænseflader, krav og indbyrdes effekter, der kan påvirker de ønskede resultater.

Kundetilfredshed og højest muligt kvalitetsniveau, gennem kontinuerlige forbedringer inden for alle aktivitetsområder, er ganske enkelt et krav, vi ikke går på kompromis med.